Sonicwalls sikkerhed: Det er mere end virusbeskyttelse

De fleste mennesker tænker på netværkssikkerhed som en firewall, der er designet til at beskytte din computer mod virus og hackere. Sonciwalls sikkerhed gør mere end at beskytte dit netværk mod hackere og vira. Vores firewalls maksimerer netværkssikkerheden, uanset om du bruger dem i en traditionel netværkskonfiguration eller trådløst. Men Sonicwalls-produkter beskytter også lagerplads, giver dig detaljerede oplysninger om dit netværk og kan endda beskytte dine e-mail-konti mod hacking.

StorageSonicwalls’ løsninger fås i en lang række størrelser og konfigurationer, der kan opfylde behovene og kravene i ethvert netværk eller enhver virksomhed. I en virksomhed indstilling, er det vigtigt at sikre, at alle vigtige dokumenter og filer er sikret og sikkerhedskopieret. Selvom du muligvis kan finde en gratis tjeneste, der tilbyder datalagring, er det usandsynligt, at de vil give dig dine filer tilbage eller sikkerhedskopiere dine data.

Opbevaring Sonicwalls StorageSonicwalls opbevaring kan være afgørende. Denne komponent er opdelt i tre områder:

Opbevaringen, som er stor nok til din virksomhed. Sonicwalls kan være en god mulighed for din virksomhed.

Gatewaysikkerhedsenheden er den anden komponent. Denne komponent indeholder funktioner, der gør det muligt for systemet automatisk at gennemtvinge sikkerhedspolitik, uanset om de findes i softwaren eller i hardwaren.

Netværksgatewayen på klientsiden er den sidste komponent i dit lagermiljø. Dette er den komponent i dit lagersystem, der giver dig mulighed for at kommunikere med omverdenen. Denne komponent overvåger også angreb på det system og netværk, den kommunikerer med.

Sonicwalls klient-side netværk gateway er, hvad der sætter Sonicwalls bortset fra andre lagerenheder. Flere virksomheder er klar over, hvor vigtigt det er at begrænse adgangen til filer, oplysninger og andre data, der kan være skadelige for deres virksomhed.

Sonicwalls leveres med en inspektionsværktøjslinje, som kan konfigureres til at give dig mulighed for at modtage advarsler, når der er ondsindet aktivitet i dit netværk. Sonicwalls har et forudindstillet sæt virusalarmer, der advarer dig om farerne i bestemte filer. Du kan ændre beskederne for at advare dig om bestemte filer.

Logfiler registrerer systemaktivitet og bruges normalt af Briggs-Morley-programmer. Virusangreb er ofte rettet mod Briggs, Morley og andre programmer.

BorgAntivirus er et andet program, der adresserer virusangreb. Du skal hente og installere opdateringer for at fjerne reklamer og andre funktioner. En manuel download bypass er også tilgængelig i programmet. Hvis du er en hyppig downloader af filer, er der en god chance for, at du er blevet smittet. Det er bedst ikke at ignorere virussen, men tage de nødvendige skridt for at udrydde den. Men din computer kan handle mærkeligt.

Det er vigtigt for os at understrege, at selv om de fleste singler figurerede i Love Letter og Evil Swep ikke længere er tilgængelige, virussen er stadig omkring. Producenter skaber produkter til at løse problemet. De tilbyder ikke de løsninger, der oprindeligt blev oprettet til virussen.

Et program som dette downloades fra et andet websted og installeres via et sikkerhedshul i din internetbrowser. Men bare fordi du er landet på et udenlandsk websted, betyder det ikke, at du er beskyttet mod virusangreb. Det er helt sikkert at købe fra en sælger fra et land, der ikke betragtes som en risiko.

Modemkapring kan også være en populær metode til download. Modem Wide, som er en variant på Conficker Worm er blevet rapporteret som værende downloadet fra en hjemmeside uden for USA i april 2009. En anden variant blev rapporteret som downloadet fra en udenlandsk hjemmeside, med titlen “Release dine resultater.” Download var falsk, og det krævede betaling, før de blev frigivet.

Folk bliver mere opmærksomme på phishing-angreb via e-mail og websteder. Dette får os til at se flere virusinfektioner rapporteret i alarmerende mængder. Ualmindelige brugere af computersystemer kan være bange for at shoppe online, indtil de lærer mere om årsagerne computervirus angreb opstår så ofte. De vil være i stand til at træffe fornuftige beslutninger og beskytte sig mod økonomiske tab, når de har lært farerne.

Er du bange for, at din computer kan være inficeret med virus? Er du bange for, at nogen kan stjæle din identitet ved hjælp af din computers virus? Du har al mulig ret til at være bekymret. Vi kan trods alt ikke leve uden teknologi. Men der findes softwareprogrammer, der hjælper med at beskytte din computer.

Udgivet
Kategoriseret som Råd

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *