Sådan slipper du af ringorm derhjemme

Ringorm er en smitsom svamp. Det kan overføres fra en person til en anden, fra et dyr til et andet eller endda fra et dyr til det næste. Ringorm er ekstremt almindeligt på grund af det faktum, at svampen lever i stort antal og trænger dybt ind i huden. Det kan være meget svært at behandle.

Ringorm er berygtet for at være svær at fange. Ringorm er ofte ikke bemærket af folk, der har det. De antager, at de har modtaget en booster. Dette gælder især for børn, der har tendens til at lave deres egne svampemidler og derefter sætte dem til at bruge. Ringorm kan let overføres fra et dyr til et andet. Før du holder op, bør man sikre, at stammen ikke er smitsom og vil ikke sprede sig til resten af familien.

De fleste mennesker i dag har mindst én svampe. Fodstov er den mest udbredte blandt dem alle. Det kan vokse på fødder og tæer, men også på hænderne. Dette gør det vanskeligere at diagnosticere og behandle det. Kløende hud kan skyldes infektionen.

Ascar orme anbefales ikke som et hjem middel til ringorm. De er dog meget effektive og har været kendt for at udrydde svampen i løbet af få uger. De kan også overføres fra en person til en anden, men de spredes mellem dyr og omvendt.

Denne ringorm hud tilstand bør ikke forveksles med jock kløe. Det er forårsaget af en anden type svamp. Jockey kløe er ikke blevet rapporteret hos mennesker. Men atleter er opmærksomme på det og tage det til efterretning, når kløende hud. Den mest almindelige behandling for ringorm hos mennesker er over-the-counter aktuelle cremer. Du kan anvende en række jock-kløe cremer og salver, herunder miconazole og clotrimazole. De mest almindelige aktuelle medikamenter til dyr er terbinafin og fl grundigt. Jockey kløe er en tilstand, der ikke forsvinder med anvendelse af fløde. Selv om det kan føles bedre i første omgang, den røde, tør udslæt, der undertiden kan blive mere alvorlige over tid vil ikke forsvinde. Miconazole er den bedste aktuelle creme til behandling af ringorm i fødder eller lyske. Cremen kan påføres ved det første tegn på, at kløe er til stede for at forhindre svampen i at vokse for stor og forårsage ubehag under den faktiske angrebscyklus.

Miconazole har vist sig at være effektiv til behandling af atleters fod. Svampen ansvarlig for fodsvamp opstår i bunden af fødderne mellem tæerne. Selvom det ikke er smertefuldt, er svampen ikke særlig attraktiv. Det er ikke ubehageligt, men det kan forårsage forlegenhed for folk. Kløen kan også være meget smertefuld. En almindelig behandling for atlet fødder er at fugte fødderne med en pind, der indeholder en antiseptisk eller te træ olie. Lamisil er en håndkøbsmedicin, der kan bruges til behandling af aktuelle infektioner. Det er vigtigt at løse problemet så hurtigt som muligt.

Disse almindelige retsmidler for ringorm kan være effektive til behandling af hudens tilstand. Nogle mennesker foretrækker dog måske at prøve en alternativ metode til langsigtede resultater. Der er mange cremer og shampoo til rådighed, der er målrettet specifikke svampeinfektioner. De forlader sunde områder fri for enhver vækst. Disse shampoo kræver ikke en recept og kan ikke købes i et supermarked. I stedet kan dit barns børnelæge ordinere dem. Neglelak kan bruges i tilfælde, hvor svampen har spredt sig til neglene og ikke huden. Tinactin er den mest kendte svampedræbende creme.

Disse metoder kan være nyttige i visse tilfælde, men de fleste mennesker vil hellere ikke indarbejde dem i deres daglige liv. De fleste mennesker foretrækker at undgå at sprede ringorm til deres familie og venner. Disse retningslinjer vil hjælpe dig med at slippe af med enhver ringorm eller rødme på dine fødder eller hænder.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *