Hvorfor skal du vælge ned sengetøj

En række forskellige årsager gør ned strøelse et populært valg blandt forbrugerne. Dette er blot nogle af de grunde, vi skal diskutere i denne artikel. Den første er, at ned kan være meget holdbare og er bedre for miljøet.

Hvis du køber 1000 puder, det er 1000 pude toppe du vil bruge i løbet af kurset om året. Dunkomler kan holde i årevis, hvilket giver komfort og støtte. Dun er naturligt allergivenlig, antimikrobiel og støvmidebestandig. Dette er især vigtigt, hvis din allergi er alvorlig. Ned, i modsætning til syntetiske dyner, der kan forårsage hudproblemer, er langvarig og vil ikke skade huden på din familie.

En anden grund er nede er sundere for din hud. Det bedste sengetøj til at sove på er nede, hvilket er langt bedre end syntetisk fiberfyldt sengetøj. Cellerne i dun dyner er flere gange mere magtfulde end de menneskelige celler. På grund af dette, ned dyner har en anden fordeling af kroppens vægt. Din nakke, skuldre, hofter og ryg er de vigtigste områder af din krop. Dun dyner er mere komfortable end andre typer af sengetøj. Det betyder, at din rygsøjle er glattet, når du sover i dem. Dette kan mindske eller forhindre væksten af kropskurver.

En stor mulighed er nede, fordi det kan forbedre din balance. Din præstation på arbejdspladsen vil blive forbedret, hvis du har en god balance og ordentlig kropsholdning. Hvis du har en lige ryg, købe en dun dyne vil gøre din kropsholdning bedre.

Dyner lavet af ned er fantastisk til rygproblemer syge. Ned vil fordele din krops vægt jævnt på grund af dens evne til at sprede det jævnt. Dette vil lette ethvert pres områder og vil give dig ordentlig støtte.

Der er mange forbrugere, der har lagt anmeldelser på ned dyner. Der er almindelig enighed om, at ned dyner vare længere end andre dyner. Forbrugeranmeldelser tyder også på, at dunfjer er vanskeligere end fjer. Det betyder, at din dun dyne sandsynligvis vil vare længere. En række mennesker har købt ned dyne, der blev anbefalet af professionelle sygeplejersker og rapporterede en langt bedre kvalitet søvn end deres traditionelle kolleger.

Mange mennesker hævder, at quiltning er tung og tyk. Dette gælder for alle dun dyner. Fyldeffekten bestemmer dunkomfortens vægt. Fyldkraften (Fjer) er den afgørende faktor for, hvor tunge og tykkere dunmaterialerne er. Mange mennesker siger, at de nyder fjerseng pude shams / dyner. Dun dyner kan være tunge og voluminøse. Quiltning er en usædvanlig syningsteknik, der involverer syning af vandrette striber af materiale lige bag hovedgærdet. Det nederste ark draperet derefter over det øverste ark for at skabe et polstret sengeområde.

Størrelser

Disse dyner kan købes i konge- og dronningstørrelser. De kommer i forskellige størrelser, herunder tvilling, ekstra lange tvillinger, dronning, konge og nogle samlinger. De fleste dyner synes at være af medium vægt. På grund af sin vægt og fyldkraft, en dyne lavet af ned er ofte omfangsrig og tung. På grund af dette, er de fleste ned dyner voluminøse og tunge.

Materialer

Kvaliteten af materialet er en anden vigtig overvejelse. Dyner lavet af gåsedler er oftest lavet. Ned er vandfuglens fjer, og den beskytter dunen mod miljøskader. De fleste dun dyner er 90% ned med 10% fjer. Dunkomfortens fyldkraft bestemmes ud fra antallet af gåsehudstråde pr. kubikmeter. Fyldkraft er afgørende, fordi varme i høj grad bestemmes af trådtælling. Jo varmere dun dyne, jo højere dens fyldkraft.

Pris

Produktets kvalitet bestemmer prisen. Kvalitet ned dyner typisk koste mellem $ 300 og $ 1000.

Økologisk bomuld

Der er mange sorter af økologisk bomuld. De kan være lavet af bomuld eller soja. Økologisk bomuld er lavere i forurenende stoffer og mere overkommelig end kommercielle sorter. Silke er undertiden lavet af de fibre, som planter, såsom silkeorme, producerer. Dynen lavet nedefra udsættes for sollys og absorberer vand. Det absorberer vand og gør det muligt at svæve.

Størrelser

Standard queen size målingen er 60 “x80”. For at sikre, at din seng passer komfortabelt, skal du måle dimensionerne.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *