Har du haft din Chia i dag?

De fleste mennesker er bekendt med chia frø. De kan findes på listen over de bedste superfoods, eller de sælges som et supplement. Chia frø vinder deres popularitet på grund af deres ernæringsmæssige fordele og den måde, de hjælper kroppen opretholde et godt helbred.

Lad os give et kig på tre ting at lære om chia frø.

1. Chia Frø er på ingen måde en ny opdagelse

Disse frø har været en stor del af aztekernes og mayaernes kost i århundreder. Harvard forskning har vist, at chia frø har været en del af denne folks kost system i århundreder. Chia frø har mange af de samme ernæringsmæssige komponenter som aztekerne, der brugte dem til som et dagligt syn i deres kost.

Sandheden er chia frø har været i brug i årevis af forskellige kulturer og nationer. Sri Lanka har brugt dem i mange år som en måde at bekæmpe underernæring på. De er også en vigtig ingrediens i melet bruges til at gøre injera, en pandekage brød.

2. Der er flere Chia Frø Anvendelser

Disse frø kan bruges til flere forskellige ting. De kan drysses til din salat for en sund tilføjelse. De kan også jorden op i din korn eller blandes med vand og derefter bruges til fremstilling af en super nærende grøn drik. Frøene også gøre en meget velsmagende tilføjelse til et vægttab supplement.

3. Sådan tager du Chia Frø

Der er nemme metoder til at tage dette frø, og der er ikke altid metoder, der er forbundet med at få den mest ernæringsmæssige fordel af dem.

Mange mennesker foretrækker at tage chia frø med en sodavand, men det virker ikke altid. Her er en opskrift på chia frø, som du kan bruge til at hjælpe i denne afdeling.

Chia Frø OPSKRIFT

Denne opskrift kræver en halv kop solsikkefrø og en lige stor mængde tørrede sorte bønner. Når du har begge ingredienser klar, blandes dem sammen, indtil de er en tyk frø skum. Du kan derefter tage frø skum og drys det på din mad til at hjælpe fiber indtag. Din drink vil være fyldt med fiber og har en zesty smag.

giftig

Frøene kan være giftige, hvis de ikke er ordentligt forberedt, eller hvis det forkerte frø anvendes. Hvis du køber frø fra en velrenommeret butik, er du forpligtet til at være sikker. Hvis du ikke ønsker at tage de rå frø, er der også flere metoder til at lindre symptomerne.

Der er frø, der er blevet spiret i Indien og USA. Disse frø er også kendt som “Brændt Kaka” og når de først er spist, kan frøene ødelæggeotton. På grund af den høje varme, der bruges til at tørre dem ud, ville en mave aldrig være i stand til at fordøje dem, og dermed giver de ikke nogen næringsværdi.

Mundtligt

I flere århundreder har kineserne og indianerne brugt frøene til medicinske formål. Frøene kan behandle over 200 forskellige sygdomme og sygdomme. Flere typer frø er i brug til fremstilling af poultice, eddiker og alkoholer. Alkoholen fra frøene anvendes til behandling af sår og feber.

Alle kan bruge Chia frø uden nogen form for begrænsninger. De kan spises for at producere energi eller for at hjælpe med problemer. Det kan også bruges til at forbedre dine mentale og fysiske evner og øge dit immunforsvar.

Chia frø er næsten fri for fedt og kolesterol og har en lav glykæmisk indeks, hvilket betyder, at de ikke vil forårsage nogen sukker stigninger i blodet. De hjælper også med at holde dig hydreret på grund af deres høje saltindhold, hvilket hjælper med at opretholde vandbalancen i din krop.

Hvis du lider af nogen af de sundhedsmæssige problemer, der almindeligvis er forbundet med alder, eller er blevet diagnosticeret med dem, kan du drage stor fordel ved at spise Chia frø. Chia frø er glutenfri og er sikre for alle med glutenallergi, cøliaki, og enhver hvede allergi eller intolerance.

Chia frø kan også hjælpe med at holde din hjerne skarp. Disse frø er melfri og sikre for alle med glutenfri kost eller cøliaki.

En sund kost fuld af næringsstoffer, mineraler og vitaminer er nøglen til at opretholde en sund krop og optimale mentale og fysiske evner. Chia frø er en stor kilde til, hvad din krop har brug for for at forblive sund.

Når du køber chia frø, skal du sørge for at få plain frø og ikke blandet med nogen form for pulver, fordi de ikke har nogen smag af deres egne. Frøet kommer i en række forskellige farver, som alle er ønskelige for en sund kost.

Ligesom chia kæledyret har Chia-skallerne ikke nogen farveindstillinger, fordi farven er afledt af frøenes forskellige farver. De hvide og sorte frø har ingen farve, mens de grønne og de brune har en subtil gul farve.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *