Glem ikke almindelige DVD til MP3-konverteringsprogrammer, hvis du vil gøre mere end bare at indlæse DVD til MP3-filer

Du har lige købt en ny filmafspiller eller er ved at købe den ultimative PowerDVD- eller Zune-videoafspiller. Du har sandsynligvis prøvet mange lyd til videokonvertere, uanset modellen. Det er en daglig opgave, der ofte bliver overset: konvertering af diske til disklydfiler.

Hver af disse nye teknologier har sine gode og dårlige sider. Hold altid øje med kompatibilitet, garanti og specielt design, når du køber udstyr. Det er ikke værd at bruge $ 500 på et lydsystem, der kan gøre alt arbejdet i mange lydsystemer. Udstyr er ikke kun for nørder.

Det kan være svært at vide, hvilken spiller der vil arbejde for dig blandt de mange tilgængelige. Det er ligegyldigt, hvad du tror, alle kan bruge en MP3-disk til deres fulde potentiale.

Du kan gøre meget mere end blot at indlæse DVD til MP3-konvertere. En spiller med flere USB-porte er et bedre valg. Du kan massivt øge lagerkapaciteten i dit eksisterende system ved at have mere end ét USB-drev.

Lydkvalitet

Det er ikke fair, at din film eller musik diske lyde som om de blev optaget i Bernie’s bærbare Gary Lonnie computer. Din Audiosim Girl ønsker at sove i delæsning soundons, ikke forstyrre andre.

En konverter med bedre lydkvalitet end mange andre lydsystemer vil være en fornøjelse, hvis du har gode ører. Der findes mange konverteringsprogrammer i lydkvalitet, som giver dig mulighed for at justere lyden, øge nogle frekvenser og klippe visse frekvenser ud. Det hele afhænger af, hvor villig du er med dine penge.

Kapacitet

Mange mennesker vil ikke være i stand til at downloade et helt album med musik og alle de sange i den tid, der er tilladt af pladeselskaber. Hvis du har båndbredden og en hurtig processor, vil du være i stand til hurtigt at gennemgå hele din samling. Du har måske ikke tålmodighed til at male din samling i orden, hvis du ikke har det i et eller to stykker.

Downloadhastigheder

Det er ikke svært at afgøre, hvor hurtigt du kan downloade dine filer. Dine downloadhastigheder påvirkes af en række faktorer.

Det hele kommer ned til din processorhastighed, hukommelse og det drev, du bruger til upload og download. Du bruger meget tid på at downloade og sende data, så sørg for at overveje hastigheden på din processor. Det er ikke en god ide at overføre data med hastigheder, der er større, end din processor kan håndtere. Overvej en anden overførselskilde for at uploade filer og sange, der kræver mere hastighed.

Hastighederne er fantastiske, hvis du bruger WiMax til dine downloads. Du kan bruge WiMax til at downloade og mindre på TheRating. Hvis du er i stand til at frigive et helt album via download, så Standard MP3 og AAC formater vil være tilstrækkelig.

Er i overensstemmelse med miljøet og dets indhold. Hvad er meningen med at downloade endnu en MP3-fil eller AAC-fil, når du rejser fra et sted til et andet? Det er dejligt at elske musik og film, men når du har brug for at downloade lydfiler til din bilradio, kræves MP3- eller AAC-formatet.

Det er vigtigt, at du vælger en vært, der giver mulighed for at uploade og downloade. Husk, at ikke alle værter arbejder godt sammen, så det er vigtigt at tage sig tid til at finde ud af, hvilken der fungerer bedst. Der er mange værter tilgængelige på markedet. Foretag et valg, der passer til dine behov, og leg derefter med indstillingerne, indtil du finder den rigtige vært.

Konklusion

Vi har kigget på MP3- og AAC-formater, så du kan beslutte, hvilken adapter der er bedst for dig. Der er mange adaptere til rådighed, og hver enkelt er prissat forskelligt. De vigtigste faktorer vil være hastigheden på din internetforbindelse, samt størrelsen og behandlingshastigheden på din computer. Mange mennesker er ikke klar over, at tekstfiler ikke afspilles korrekt på langsommere computere på grund af grænsen af tegn.

Husk, at internettet giver dig adgang til en bred vifte af tjenester. Du skal holde dig opdateret om den seneste brummer, fra hurtige MP3-søgninger til starten af iTunes.

Udgivet
Kategoriseret som Råd

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *